DeProjectinrichtingExpert

Comfortabel en gefocust thuiswerken

Thuiswerken DeProjectinrichtingexpert

Comfortabel thuiswerken met een zit-sta bureau en ergonomisch bureaustoel

Ga je ook thuiswerken de komende tijd? Zorg dan dat je comfortabel en met de juiste houding achter je beeldscherm zit. Een zit-sta bureau helpt veel voorkomende nek- en schouderklachten voorkomen en houdt je in beweging. Met de juiste ergonomische bureaustoel voorkom je gezondheidsklachten, geef je je lichaam de juiste ondersteuning.

Snel afgeleid bij thuiswerken, zorg voor focus.

Nog even tussendoor de was doen of huisgenoten die voor afleiding zorgen, je herkent het vast wel. Heb je de beschikking over een aparte werkkamer, dan helpt dit bij het concentreren. Wil je tips over het verbeteren van je focus. En wil je weten hoe jouw werkdag dusdanig indeelt zodat dat je meer af kunt krijgen in minder tijd? Lees dan het boek Focus van Mark Tichelaar.

Wanneer je dan toch gefocust aan het werk bent, dan draagt goede bureaustoel bij aan een verhoogd comfort en meer productiviteit doordat je klachtenvrij zit. Een ergonomische bureaustoel ondersteunt je lichaam op de juiste manier, geeft bewegingsvrijheid én variatie.

 

De beste printer voor thuiswerkers

Naast meubilair voor thuiswerken kan N&N Partners je ook helpen bij de keuze voor de beste printer voor thuis. Wanneer je thuis werkt ontkom je er ook niet aan om prints te maken. In tegenstelling tot op kantoor zal de hoeveelheid prints thuis een stuk lager liggen. En je kiest waarschijnlijker het liefst voor een compact model voor een gunstige prijs. Via de de Printerkeuzetool van DePrinterexpert heb je snel een gratis online advies voor de printer die het beste bij jou past.

 

Advies nodig bij kantoormeubilair voor thuiswerken?

Heb je vragen over ons assortiment bureaus en bureaustoelen? Neem contact op met onze medewerkers, we vertellen je graag meer.

Mark Tigchelaar over Focus Aan/Uit

Onze bureaustoelen top 5 voor thuiswerkers

thuiswerken Senator-Sprint-bureaustoel-chroom-DeProjectinrichtingexpert.jpg

Senator Sprint

De Sprint bureaustoel is standaard uitgerust met synchroon mechanisme, zitdiepte-instelling en hoogte-instelbare rugleuning.

thuiswerken Herman Miller mirra bureaustoel DeProjectinrichtingexpert.jpg

Herman Miller Mirra 2

Deze Herman Miller bureaustoel is flexibel en goed ondersteunend en laat je lichaam vrij en natuurlijk bewegen.

Thuiswerken DeProjectinrichtingexpert Directiestoel Classic

Directiestoel Classic N&N huislijn

Het kantelpunt van dit mechanisme zit onder de zitting, meer in het midden. Dit maakt ‘actief zitten’ mogelijk. Je zit dan meer rechtop, in een actieve houding.

Thuiswerken DeProjectinrichtingexpert Herman Miller Aeron

Herman Miller Aeron

Bij een bureaustoel kun je niet één maat voor iedereen hanteren. Daarom is de Aeron leverbaar in drie maten zodat de pasvorm perfect bij jouw lichaamstype past.

Thuiswerken DeProjectinrichtingexpert Senator bureaustoel Ousby

Senator bureaustoel Ousby

Op deze Senator bureaustoel Ousby, zit je zeer comfortabel. De bureaustoel is voorzien van in hoogte verstelbare armleuningen, zitdiepte verstelling en een lendensteun.

Thuiswerken met een zit-sta bureau

In balans thuiswerken met een zit-sta bureau

De hele dag zitten is niet bevordelijk voor je gezondheid. Het advies is, om elk half uur twee minuten te bewegen als je aan het werk bent achter je bureau. Je lichaam blijft zo in een betere conditie en daarnaast verbetert hierdoor je werkprestatie. Werk je achter een zit-sta bureau, dan is het belangrijk om niet te lang te blijven staan, maar om een goede balans te vinden tussen het staan en zitten. Staand werken is iets belastender voor je lichaam dan zittend werken.

Wil je graag meer informatie over een zit-sta bureau? Neem contact op met onze medewerkers, we beantwoorden graag al je vragen.

De voordelen van afwisselend staand en zittend werken:

✅ Verlaagt de bloedsuikerspiegel

✅ Minder risico op hartziekten

✅ Verbetert je stemming en energie

✅ Minder rugklachten

✅ Verlaagt het risico op gewichtstoename en obesitas

Advies nodig bij meubilair voor thuiswerken?

Contact met DeProjectinrichtingexpert

Contact DeProjectinrichtingexpert

We vertellen je graag meer over onze ervaringen met zit-sta bureaus of over ons assortiment bureaustoelen voor thuiswerkers. Kom eens werken aan een zit-sta bureau in onze showroom in Apeldoorn.

Stel je vraag telefonisch via (055) 540 1004 of vul onderstaand formulier in, dan spreken we elkaar snel!

    Controle-vraag om te checken of u geen robot bent.