Klantcase Gemeente Apeldoorn

“N&N Partners en Gispen: een bijzondere combinatie!”

“Van netwerkbijeenkomst naar zakenrelatie”

Veel zakelijke relaties ontstaan tijdens netwerkbijeenkomsten; zo ook onze relatie met de gemeente Apeldoorn. Tijdens een netwerkborrel zijn we in gesprek gekomen met iemand van de eenheid Beheer & Onderhoud waar we vervolgens beamers en toners mochten leveren. Dit contact leidde tot het mogen ‘meebieden’ op de projectinrichting van dok Zuid waarin onder andere ook de gemeente Apeldoorn gehuisvest is. Naast een scherpe prijs en snel kunnen leveren, speelde in dit geval ook iets anders een grote rol in het gunnen van de opdracht: de kleur van het bureaublad!

“Over Openbare werken van Gemeente Apeldoorn.”

Openbare Werken richt zich op het vorm geven aan de openbare ruimte en deze in vorm te houden.

Apeldoorn ligt in een prachtige groene omgeving tussen de Veluwe en de IJsselvallei. De dienst Openbare Werken van de gemeente Apeldoorn bouwt aan de kwaliteit, bereikbaarheid en de aantrekkelijkheid van deze mooie stad. Uiteraard in samenwerking met inwoners, ondernemers, woningbouwcorporaties en andere partners.

N&N Partners en Gispen: een bijzondere combinatie

Dat je een opdracht mede op basis van de kleur van het bureaublad krijgt, is natuurlijk heel bijzonder. Zeker ook omdat de gemeente volgens vaste lijnen en afspraken werkt waar iedere eenheid zich aan moet houden. Ondanks die afspraken met vaste leveranciers als Gispen, mocht N&N Partners een groot gedeelte van de projecinrichting van dok Zuid verzorgen. Voor tweehonderd werkplekken hebben wij niet alleen de bureaubladen geleverd – het onderstel kwam overigens wel van Gispen! – maar ook maatwerkkasten en lockers. Daarnaast zijn ook de stoelen, vergadertafels en het meubilair voor de kantine door ons geplaatst.

Rekening houden met de wensen van de architect, zonder de gebruiker te vergeten

Bij de inrichting hebben we samengewerkt met een interieurarchitect, waarbij de werkkasten op maat samengesteld, ingedeeld en gemaakt zijn. Natuurlijk met dezelfde kleur antraciet als het gekozen bureaublad. Bij de materiaalkeuze hebben we uiteraard rekening gehouden met de wensen van de interieurarchitect, zonder daarbij voorbij te gaan aan de eventuele voor- of nadelen van het materiaal en het gebruikersgemak.

Geen verschil in kwaliteit of uitstraling

De combinatie van het leveren van maatwerk en standaard meubilair is toch iedere keer weer een uitdaging: er mag in uitstraling natuurlijk geen verschil tussen beide zijn. Alle geleverde meubelen en kasten doen qua kwaliteit en uitstraling niet voor elkaar onder waardoor een mooie eenheid is ontstaan – en dat binnen een periode van acht weken! Een klus die alleen in goede samenwerking met de opdrachtgever én met onze leveranciers in een dergelijk korte periode naar tevredenheid afgerond kon worden.