Klantcase Buvaplan

“Maatwerk tot in perfectie!”

Buvaplan DeProjectinrichtingexpert

Maatwerk tot in de kleinste details

Buvaplan staat voor ons synoniem aan maatwerk, uitgevoerd tot in perfectie en met oog voor de kleinste details. Het interieur van projectontwikkelaar Buvaplan is ontworpen door Heren 5 Architecten uit Amsterdam en dit bureau had van Buvaplan alle vrijheid gekregen wat ontwerp betreft.

“Over Buvaplan”

Buvaplan realiseert vastgoed met een duidelijke meerwaarde: de hoogste kwaliteit voor uiteenlopende projecten in woning- en utiliteitsbouw. Als projectontwikkelaar, belegger en huisvestingsadviseur vervullen zij een multifunctionele rol – een rol die tal van voordelen biedt.

In de rol als tussenpersoon zorgdragen voor het hele project – een geweldige uitdaging!

Niet alleen dankzij ons netwerk maar vooral ook dankzij het door ons opgeleverde project bij Achmea Health Centers hebben wij deze bijzondere opdracht gekregen. Een opdracht waarbij van begin tot eind continu overleg is geweest tussen alle betrokken partijen en waarin wij ook een belangrijke rol hebben gespeeld als tussenpersoon en klankbord. Vanaf dag één werden wij overal bij betrokken en waren we onder andere bij iedere bouwvergadering aanwezig. Hierdoor konden we snel en efficiënt schakelen indien een en ander wat planning of uitvoering betreft bijgesteld moest worden.

“Onafhankelijk advies voor het beste resultaat

Alle meubelen zijn op maat gemaakt en met fineer afgewerkt: een zeer bewerkelijk – en daarom ook kostbaar – natuurproduct. De kasten zijn ook nog eens zwevend in de ruimte geplaatst wat uiteraard veel nauwkeurigheid vereist. Hiervoor is samengewerkt met een door ons geselecteerd interieurbouwbedrijf dat aan alle gestelde kwaliteitseisen voldeed. In onze rol als tussenpersoon waren wij niet alleen verantwoordelijk voor de selectie van interieurbouwers, maar hebben wij ook alle onderhandelingen met leveranciers gevoerd en advies uitgebracht wat de keuze voor de bureau- en vergaderlijn betreft. Omdat N&N Partners niet merk gebonden is, konden wij onafhankelijk en eerlijk advies uitbrengen. Dit heeft er onder andere toe geleid dat voor de vergadertafel met stoelen voor een opvallend ontwerp van Vitra gekozen is.

“Het eindresultaat: maatwerk tot in perfectie”

Terugkijkend op dit unieke project zijn we niet alleen trots dat wij hiervoor gevraagd zijn, maar ook op het eindresultaat: maatwerk tot in perfectie, met oog voor detail.