Klantcase: “BAM in 1 woord? Omvangrijk!”

BAM Hoofdkantoor DeProjectinrichtingexpert

3 vestigingen samenbrengen naar 1

Eén van de grootste projecten die wij in relatief korte tijd hebben uitgevoerd, is de inrichting van het nieuwe kantoor van de BAM in Apeldoorn. Op deze nieuwe locatie moesten drie BAM- vestigingen samengebracht worden, te weten Arnhem, Zwolle en Apeldoorn. Een opdracht die zowel qua grootte, planning als qua logistiek zeer omvangrijk was.

“Over BAM”

BAM, voluit Koninklijke BAM Groep nv, is een internationaal bouw- en vastgoedconcern met activiteiten in Europa en ver daarbuiten. Met zo’n 23.000 medewerkers brengt BAM jaarlijks duizenden projecten tot stand. BAM staat bekend om de kwaliteit en de betrouwbaarheid van zijn producten en diensten en tevens om de inzet, kennis en ervaring van de medewerkers.

De manier waarop deProjectinrichtingexpert werkt is de doorslaggevende factor”

Door decentralisatie moesten drie vestigingen in één locatie samengebracht worden. Een opdracht waar in principe uitsluitend vaste leveranciers voor in aanmerking kwamen. In principe, want ook N&N Partners mocht een offerte uitbrengen – en kreeg de opdracht: het inrichten van honderd werkplekken. Niet alleen de prijs is bij het gunnen van de opdracht van doorslaggevende betekenis geweest. Ook de manier waarop deProjectinrichtingexpert en BAM Apeldoorn in het verleden hebben samengewerkt, heeft hierbij een rol gespeeld.

Standaard, maar dan volgens de wensen van de klant

Uitgangspunt voor de inrichting van de werkplekken was het ontwerp dat de interieurarchitect had gemaakt en waarin suggesties waren opgenomen voor zowel materiaalkeuze, formaat als kleur. Samen met Palmberg biedt unieke oplossingen waarin ook maatwerk een rol speelt: de afwerking, het formaat en bijvoorbeeld het gekozen materiaal voor kastdeuren kan in overleg bepaald worden terwijl het als standaardpakket wordt aangeboden. Zo konden bijvoorbeeld de kasten geleverd worden met een houten draaideur in plaats van met de voorgestelde metalen jaloeziedeur. Hout heeft niet alleen een warmere uitstraling, maar werkt ook nog eens geluidsabsorberend.

Binnen 3 dagen hebben we het ingericht

Vanaf het moment dat wij de opdracht kregen tot het moment waarop de werkplekken (Palmberg was niet alleen het meubilair binnen vier weken geleverd, maar konden alle honderd werkplekken binnen drie dagen ingericht zijn. Een knap staaltje vakmanschap!

Om de 3 uur een trailer met nieuw meubilair

Binnen drie dagen honderd werkplekken inrichten vraagt om een goede voorbereiding en een goede planning. En als dan alles letterlijk en figuurlijk op zijn plek valt waarbij er op slechts één bureaublad een krasje zit, dan is alles ook kwalitatief van hoog niveau.