Palmberg kantoormeubilair DeProjectinrichtingexpert

PALMBERG DISC, werk in stilte dankzij een goede akoestiek op kantoor

mobiele ruimteverdeler DISC

Eens in de zoveel tijd komt er een nieuw product op de markt waar we als projectinrichter echt heel enthousiast over zijn. En de multifunctionele DISC van Palmberg is zo’n product! Met deze room divider, die ook nog makkelijk te verplaatsen is, zorg je voor een veel betere akoestiek op jouw kantoor.

Wanneer je werkt naast de DISC, dan heb je veel minder last van storende omgevingsgeluiden. Zo kun je werken zonder dat kletsende collega’s je uit je concentratie halen!

De DISC, akoestisch en stijlvol op de werkvloer

Storende omgevingsgeluiden zoals rinkelende telefoons en luid pratende collega’s kunnen leiden tot stress en zelfs tot gezondheidsproblemen, blijkt uit onderzoeken. Het is best complex om te zorgen voor een goede akoestiek in verschillende ruimtes. Grote ramen, harde vloeren en een hoog plafond zorgen voor weerkaatsing van geluidsgolven.

Met de DISC van PALMBERG neemt het geluidsniveau in de werkruimte af. De schijf is bespannen met stof met daarin een geluidsabsorberend polyestervlies en heeft een diameter van 160 cm.

Naast een betere akoestiek heb je met het gebruik van de DISC ook meer privacy, bijvoorbeeld wanneer je een privégesprek wilt voeren of ongestoord wilt werken.

PALMBERG DISC, geluiddemper én ruimteverdeler voor op kantoor

Makkelijk te verplaatsen

De DISC van PALMBERG is eenvoudig te verplaatsen, je rolt hem moeiteloos met één hand van A naar B! Zo kun je met meerdere mensen gebruik maken van de voordelen van deze akoestische room divider.

Past in elk interieur

De DISC is leverbaar is 37 verschillende kleuren stof en voor het frame en de bodemplaat kun je kiezen uit 22 verschillende opties. Zo maak je een unieke DISC helemaal in de stijl met jouw kantoor!

Goed te combineren met PALMBERG opzetwanden

De stof van de DISC kun je ook gebruiken als prikbord, handig! Daarnaast is de combinatie met Terio Plus opzetwanden van PALMBERG ook erg stijlvol.

PALMBERG DISC
PALMBERG DISC
Palmberg DISC DeProjectinrichtingexpert

Zo eenvoudig verplaats je de DISC

Interesse in de DISC van PALMBERG?

Contact DeProjectinrichtingexpert

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op. Je kunt ons ook telefonisch bereiken op 055-5401004.

    Controle-vraag om te checken of u geen robot bent.