Interieurbouwers voor jouw kantoorinrichting

DeProjectinrichtingexpert

Interieurbouwers voor jouw kantoorinrichting

HACK van Vitra deProjectinrichtingexpert

Voor jouw ultieme kantoorinrichting!

DeProjectinrichtingexpert is onderdeel van de N&N Partners Groep en sinds 1999 specialist in kantoorinrichting. In samenwerking met creatieve ontwerpers richten onze interieurbouwers kantoren en werkplekken in.

Van concept voor de inrichting tot levering en montage van het kantoormeubilair, DeProjectinrichtingexpert verzorgt het allemaal. We werken hierbij samen met A-merken zoals Palmberg, Herman Miller en Senator. Daarnaast hebben we de N&N huislijn, dit is een speciaal geselecteerd assortiment van kantoormeubilair van bewezen kwaliteit, voor een scherpe prijs, die we binnen 2 weken kunnen leveren en monteren.

Eén aanspreekpunt voor jouw nieuwe kantoorinrichting

 

Wanneer je aan de slag gaat met een nieuwe inrichting voor je kantoor, dan zul je merken dat er best veel op je af komt. Ben je alleen opzoek naar nieuw meubilair? Of wil je een complete nieuwe kantoorinrichting met een nieuwe vloer- en wandafwerking? Bij DeProjectinrichtingexpert ben je aan het juiste adres!

Na een inventarisatie van de wensen voor de nieuwe projectinrichting maken we een advies en ontvang je desgewenst een eerste ontwerp van onze interbouwers. Hierin staat visueel uitgewerkt hoe de nieuwe inrichting van je kantoor eruit zal komen te zien. Onze designers werken vaak met moodboarden, plattegronden en 3D visuals. Ook geven we een voorbeeld van meubilair dat je kunt gaan gebruiken en welke vloer-en wandafwerkingen hierbij passen. Onze interbouwers adviseren je ook graag bij het maken van een lichtplan en zorgen ervoor dat de akoestiek op de werkvloer in orde is.

Als we samen tot een definitief ontwerp zijn gekomen dan kunnen we de nieuwe projectinrichting realiseren. DeProjectinrichtingexpert begeleidt dit hele proces en zo heb jij slechts één aanspreekpunt voor een hele nieuwe inrichting van je werkplek!

N&N Partners webshop

Over N&N Partners

N&N Partners is een jong, innovatief en gedreven bedrijf uit Apeldoorn. Met een enthousiast team beheren we printerparken voor zakelijk Nederland, verkopen we kantoorartikelen en richten we effectieve werkplekken in.

Doordat we voor elke discipline specialisten in huis hebben, mogen we ons met recht DeKantoorartikelexpert, DePrinterexpert en DeProjectinrichtingexpert noemen.

N&N Partners levert haar diensten zowel aan grote (internationale) bedrijven als aan kleine lokale ondernemingen. We hebben klanten in diverse branches, van sportmerken tot food leveranciers en van pretparken tot uitvaartcentra.

Aeron Herman Miller bureaustoel
Aeron Herman Miller bureaustoel
Haven Pods Allermuir
Haven Pods van Allermuir
De N&N huislijn
De N&N huislijn

Wat kunnen we voor je doen?

    Controle-vraag om te checken of u geen robot bent.