Herman Miller Ratio zit-sta bureau
Herman Miller kantoormeubilair

Herman Miller zit-sta bureau: Zitten. Staan. Bewegen. Herhalen.

Wanneer je meer beweegt, dan voel je je beter. En mensen die zich goed voelen werken beter. Het Ratio zit-sta bureau van Herman Miller kan je in hoogte instellen. De overgang van zitten naar staan verloopt soepel. Zo kun je op kantoor je lichaamshouding variëren om de hele dag door de juiste balans tussen zitten en staan te vinden. Ratio kan als losstaand bureau of in clusters worden gebruikt.

Zit-sta bureau voor elke inrichting

Het design van het Ration zit-sta bureau bestaat uit strakke lijnen en een lichtgewicht ontwerp waardoor het in elk interieur past. Je kunt kiezen uit twee soorten elektronische hoogte-instelling, inclusief instellingen die je vooraf kunt programmeren. Zo kun je met één druk op de knop het bureau op de door jou gewenste hoogste instellen.

Daarnaast zijn er verschillende schermopties voor de zit-sta opstelling van Herman Miller, afhankelijk van hoe de werkplek is ingedeeld.

Het bureaublad en de schermen zijn in verschillende kleuren en materialen verkrijgbaar.

Zit-sta bureau Ratio van Herman Miller

Herman Miller zit-sta bureau bij DeProjectinrichtingexpert

NN huislijn kantoormeubilair
Palmberg kantoormeubilair

Zit-sta bureau bij jou op kantoor?

Anouk, adviseur projectinrichting

Contact DeProjectinrichtingexpert
telefoonnummer:

055-5401004

e-mail:

[email protected]

  Controle-vraag om te checken of u geen robot bent.  Wat onze klanten zeggen

  Heerlijk die zit-sta bureaus. N&N Partners heeft meegedacht in het opfrissen en moderniseren van ons kantoor. Nieuw meubilair en een frisse...

  N&N Partners heeft ons uitstekend geholpen met het inrichten van het kantoor aan huis, van advies tot levering en nazorg.

  N&N Partners heeft ons geholpen met de inrichting van de nieuwbouw. Een ervaren betrokken partij die je goed kunt benaderen voor vragen ...

   

  > Meer klantbeoordelingen