Herman Miller stoelen DeProjectinrichtingexpert
Herman Miller kantoormeubilair

Herman Miller stoelen, ontworpen voor optimale prestaties

De bureaustoelen van Herman Miller zoals de Aeron-stoel en de Embody-stoel zijn iconische stoelen die tot stand zijn gekomen na jaren van gedegen onderzoek waarbij heel goed is gekeken naar hoe mensen bewegen en werken. De Aeron-stoel dateert al uit 1994 en is onlangs helemaal opnieuw ontworpen waarbij de stoel compleet aangepast en verbeterd is met de nieuwe inzichten in ergonomie, functionaliteit en milieuvriendelijkheid.

Ontwerper Brian Kane observeerde hoe mensen zitten op fauteuils in openbare ruimtes en hij ontdekte dat mensen hier op een andere manier zitten. Het lijkt alsof ze de stoel willen bezetten, ze zitten schuin, leunen met hun armen, rollen zich op en strekken zich uit. Deze observatie inspireerde Kane tot een veelzijdig en flexibel ontwerp wat resulteerde in de Swoop-fauteuilmeubels.

Werken op een Herman Miller stoel maakt echt verschil. Kom eens proefzitten bij ons in de showroom en merk het zelf!

Ontwerper Brian Kane vertelt hoe de Swoop-fauteuil is ontstaan.

Herman Miller stoelen DeProjectinrichtingexpert

Herman Miller stoelen bij DeProjectinrichtingexpert

Herman Miller bureaustoelen

Stoelen die met je meebewegen. Herman Miller bureaustoelen bieden direct comfort en persoonlijke ergonomie in een verfijnd ontwerp.

Herman Miller bureaustoelen

Herman Miller fauteuils

De Herman Miller fauteuils passen uitstekend in een stijlvolle openbare ruimte bij jou op kantoor. Comfort, eye catchers en ontworpen door topontwerpers!

Herman Miller fauteuils

Proefzitten op een Herman Miller bureaustoel?

Anouk, adviseur projectinrichting

Contact DeProjectinrichtingexpert
telefoonnummer:

055-5401004

e-mail:

[email protected]

  Controle-vraag om te checken of u geen robot bent.  Wat onze klanten zeggen

  Heerlijk die zit-sta bureaus. N&N Partners heeft meegedacht in het opfrissen en moderniseren van ons kantoor. Nieuw meubilair en een frisse...

  N&N Partners heeft ons uitstekend geholpen met het inrichten van het kantoor aan huis, van advies tot levering en nazorg.

  N&N Partners heeft ons geholpen met de inrichting van de nieuwbouw. Een ervaren betrokken partij die je goed kunt benaderen voor vragen ...

   

  > Meer klantbeoordelingen