Herman Miller DeProjectinrichtingexpert
Herman Miller kantoormeubilair

Herman Miller, innovator in kantoormeubilair

Als innovator in hedendaags kantoormeubilair, maakt Herman Miller uit Michigan, stijlvolle, ergonomische en comfortabele bureaustoelen, bureaus en tafels. Al rond het midden van de twintigste eeuw was de naam Herman Miller een synoniem voor ‘modern’ meubilair. Ze werkten destijds al met legendarische ontwerpers zoals George Nelson en Charles en Ray Eames. Samen produceerde ze meubelstukken die industriële ontwerpklassiekers zouden worden en nu te koop zijn in meer dan honderd landen ter wereld.

Sindsdien werkte Herman Miller samen met de meest vooraanstaande ontwerpers ter wereld, zoals Isamu Noguchi, Robert Propst, Bill Stumpf en Don Chadwick.

Wil je eens een Herman Miller stoel proberen? Kom dan langs in de showroom van DeProjectinrichtingexpert. Wij zijn officiële dealer van Herman Miller kantoormeubilair. Uiteraard kun je ook proefzitten op je eigen kantoor.

Herman Miller kantoormeubilair bij DeProjectinrichtingexpert

Herman Miller stoelen

Stoelen die met je meebewegen. Herman Miller stoelen bieden direct comfort en persoonlijke ergonomie in een verfijnd ontwerp.

Herman Miller bureaus

In hoogte verstelbare bureaus bieden je een comfortabele werkplek. Afwisselen van staand en zittend werken is minder belastend voor je rug en schouders.

Herman Miller tafels

Tafels voor elke toepassing die je op elke plek binnen je kantoor kunt gebruiken. De gebruiksvriendelijke Herman Miller tafels zijn ook nog eens milieuvriendelijk.

Proefzitten op een Herman Miller bureaustoel?

Anouk, adviseur projectinrichting

Contact DeProjectinrichtingexpert
telefoonnummer:

055-5401004

e-mail:

[email protected]

  Controle-vraag om te checken of u geen robot bent.  Wat onze klanten zeggen

  Heerlijk die zit-sta bureaus. N&N Partners heeft meegedacht in het opfrissen en moderniseren van ons kantoor. Nieuw meubilair en een frisse...

  N&N Partners heeft ons uitstekend geholpen met het inrichten van het kantoor aan huis, van advies tot levering en nazorg.

  N&N Partners heeft ons geholpen met de inrichting van de nieuwbouw. Een ervaren betrokken partij die je goed kunt benaderen voor vragen ...

   

  > Meer klantbeoordelingen