geef-je-mening

We zijn benieuwd naar jouw mening over DeProjectinrichtingexpert!

Onze klanten staan bij ons op de eerste plaats! We horen graag wat jouw mening is over ons bedrijf en onze service. Mocht je commentaar, aanbevelingen of suggesties hebben voor DeProjectinrichtingexpert, laat het vooral weten.

Bedankt voor de moeite!

 

Klik op onderstaande button “Create you own review

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

DeProjectinrichtingexpert.nl
Average rating:  
 26 reviews
by DGC on DeProjectinrichtingexpert.nl

Heerlijk die zit-sta bureaus. N&N Partners heeft meegedacht in het opfrissen en moderniseren van ons kantoor. Nieuw meubilair en een frisse look. Goed advies, goede service en een prettig contact. We zijn erg tevreden.

by Emil on DeProjectinrichtingexpert.nl

N&N Partners heeft ons uitstekend geholpen met het inrichten van het kantoor aan huis, van advies tot levering en nazorg.

by Harmsen on DeProjectinrichtingexpert.nl

N&N Partners heeft ons geholpen met de inrichting van de nieuwbouw. Een ervaren betrokken partij die je goed kunt benaderen voor vragen of adviezen. Ze houden je perfect op de hoogte van levertijden en eventuele naleveringen. Erg fijn samengewerkt! Tot de volgende.

by AACC on DeProjectinrichtingexpert.nl

N&N Partners heeft onze entree/zitje een hele leuke en frisse upgrade gegeven, erg leuk! Ze denken heel fijn mee, kunnen de situatie goed inschatten en komen met verfrissende ideeën.. Wij zijn er erg blij met het resultaat!

by Nico Boomgaard on DeProjectinrichtingexpert.nl

Erg tevreden met ons nieuwe meubilair. Het meubilair werd netjes op de afgesproken dag en tijdsblok afgeleverd.

by B. Reulink on DeProjectinrichtingexpert.nl

Ik ben erg enthousiast over de efficiënte en deskundige wijze waarop N&N Partners mij heeft ondersteund tijdens mijn aanschaf van de Score Balance kantoorkruk. Alle gemaakte (maatwerk)afspraken t.a.v. het bestel- en bezorgproces zijn waargemaakt.

by Bob Klaarenbeek on DeProjectinrichtingexpert.nl

Enorm flexibel en erg fijne communicatie. Bedankt voor de snelle en goede service.

by Jan van de Zande on DeProjectinrichtingexpert.nl

N&N Partners heeft met ons nagedacht over inrichting van ons nieuwe sales-kantoor. Wij zijn zeer tevreden over het advies en het nakomen van de afspraken. Het is een mooi geheel geworden met hedendaagse kleurstelling.

by Liesbeth on DeProjectinrichtingexpert.nl

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking in het algemeen en het mooie meubilair dat is geleverd in het bijzonder. N&N Partners denkt goed mee en levert service met een persoonlijke touch.

by David van der Velden on DeProjectinrichtingexpert.nl

Bedankt voor de fijne samenwerking. We zijn erg tevreden en krijgen veel positieve reacties over onze werkplek en kantoorruimte!

by Ilse Smaling on DeProjectinrichtingexpert.nl

Op onze afdeling bij Bosch Energy and Building Solutions was behoefte aan inspiring working places, werkplek/kantoorzitjes voor informeel overleg passend bij de reeds bestaande kantoorsetting. Anouk heeft hierin deskundig advies gegeven met de juiste touch voor styling. N&N Partners, hartelijk dank voor het prachtige eindresultaat.

by Boers Makelaars on DeProjectinrichtingexpert.nl

Geheel nieuw kantoormeubilair in nieuwe vestiging. Zeer tevreden, zeer attent, gevoel voor styling.

by Edwin Joosten on DeProjectinrichtingexpert.nl

Vanwege uitbreiding van onze locatie hebben wij N&N Partners ingeschakeld om de inrichting te verzorgen. Door de persoonlijke aanpak en kennis van onze organisatie heeft dit geleid tot een passend resultaat, het eindresultaat is super!

by A. Kok - Bredenoord on DeProjectinrichtingexpert.nl

We zijn zeer tevreden over N&N. Prima service en ze hebben prettige werkplekken voor ons gecreëerd.

by Comafin Franchise on DeProjectinrichtingexpert.nl

Omdat we naar een groter kantoor zijn gegaan vanwege uitbreiding en iemand met rugklachten op de afdeling administratie, hebben wij gekozen voor zit-sta opstellingen. We gaan regelmatig staand werken en dit wordt als positief ervaren. Onze collega's op andere afdelingen gaan ook kijken of dit voor hen een goede optie is.

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en levering.

by Liesbeth on DeProjectinrichtingexpert.nl

N&N Partners is onze leverancier voor kantoormeubilair, kantoorartikelen en kantine supplies. Dit alles naar volle tevredenheid. De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam en de levering gaat zeer snel.

by Pim Daams on DeProjectinrichtingexpert.nl

"Om meer ruimte te creëren op de afdeling inkoop hebben wij op advies van N&N Partners gekozen voor zit/sta opstellingen. Met name de oudere collega's waren sceptisch. Nu na één week gaat het bureau bij iedereen regelmatig omhoog om staand te werken en wordt dit als erg positief ervaren. Voor toekomstige bureau opstellingen zullen wij ook weer kiezen voor een zit/sta opstelling via N&N Partners."

by Herman on DeProjectinrichtingexpert.nl

Na een allervriendelijkste telefonische voorlichting heeft dit bedrijf de ONGO balanskruk voor test bezorgd. Na bestelling werd de kruk volgens afspraak geleverd. Alles tot volle tevredenheid. Ik beveel dit bedrijf dan ook bij iedereen aan.

by Allard Kok on DeProjectinrichtingexpert.nl

DeProjectinrichtingexpert is een prima bedrijf voor de inrichting van kantoren! Ervaren medewerkers die je goed ondersteunen.

by Robert Paul Wielinga on DeProjectinrichtingexpert.nl

Sinds de oprichting van ons bedrijf kopen wij projectmeubilair, inrichting en printers bij N&N. Inmiddels zijn daar ook supplies (papier, toners etc.) bij gekomen. Top service, vakkundig advies, snelle levering, prettige medewerkers en scherp geprijsd. Voor ons is N&N een belangrijke partner geworden!

by Hans Zijlstra on DeProjectinrichtingexpert.nl

Het gaat niet om de te leveren producten. Het gaat om het meedenken, ideeën aandragen. Dat is wat N&N onderscheidt.

by Aart van Pomp on DeProjectinrichtingexpert.nl

Prima service en snelle aflevering!

by Arjan Waltmann on DeProjectinrichtingexpert.nl

We doen al zeer lang zaken met N&N Partners, leuke club met goeie mensen !

by Saskia Keij on DeProjectinrichtingexpert.nl

N&N is een bescheiden bedrijf, waardoor wij altijd goed geholpen worden omdat bijna iedereen ons wel kent. De snelle service is ook altijd erg prettig. Ga zo door!

by Alexander Bosgoed on DeProjectinrichtingexpert.nl

Flexibel bedrijf, betrokken, snel, eerlijk, zeer betrouwbaar, prettig contact en zeer laagdrempelig. Al ruim 10 jaar lang leverancier en klant van N&N.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»