Original-4 de afvalbak

De musthave afvalbak voor het scheiden van afval op kantoor.

De Afvalbak, niet zomaar een bak

Kies je voor De Afvalbak, dan kies je voor bewust. Papier, glas en gft, plastic, metaal of drinkkartons, je bepaalt zelf hoeveel onderscheid je maakt. De bak past zich wel aan.

De afvalbakken zijn niet alleen mooi, maar zijn ook milieubewust. Zo zijn ze 100% recyclebaar, door en door sterk én circulair. Met De Afvalbak scheid je niet alleen afval op kantoor, maar lever je ook een bijdrage aan een betere planeet. Een mooi ontwerp, dat jou niets extra’s kost en onze aardbol alleen maar iets oplevert. Een schoon uiterlijk en een schone wereld gaan hand in hand.

De Afvalbak, afval scheiden op kantoor

Afval scheiden op kantoor is vanaf nu simpel!

 • Oersterk design

 • Maatschappelijk verantwoord (duurzaam) ondernemen

 • Besparen op de afvalkosten

 • Ontworpen vanuit onze horeca-ervaring

 • Bestaat voor 98% uit recyclebaar materiaal.

De Afvalbak Circular afval scheiden op kantoor De Projectinrichtingexpert

Val op met deze afvalbak

Bewust, mooi en oersterk. Deze afvalbak maakt het verschil. Niet alleen bij het afval scheiden op kantoor, maar ook door zijn duurzaamheid. Een goed ontwerp, praktisch en stijlvol. Deze afvalbakken zijn niet alleen mooi, maar ook zijn ze handig te verplaatsen door de handige handvatten en zwenkwieltjes. De binnenkant is goed schoon te maken door de uitneembare tubes, handig!

De afvalbakken zijn gemaakt van 98% gerecycled materiaal. Dus eigenlijk hebben deze afvalbakken al een héél leven achter de rug. Ze zijn van staal, en de deksel is gemaakt van milieuvriendelijk bamboe, en er is meer. De Afvalbak is een mooie en functionele prullenbak voor op het kantoor en ondertussen draag je bij aan een beter milieu!

Welke Afvalbak kies jij?

De Afvalbak afval scheiden
De Afvalbak afval scheiden
De Afvalbak afval scheiden

Stel je eigen Afvalbak samen

Hoe het werkt:

Je kunt je eigen afvalbakken samenstellen. Kies de bakken van je voorkeur. Bepaal het juiste formaat, kies zelf een gewenste kleur (veel mogelijk), het aantal gewenste fracties en welke afvalstromen jij wilt scheiden.

De Afvalbak is alles wat je van een professionele bak mag verwachten. Natuurlijk kan je altijd bij ons terecht voor vragen en advies.

De Afvaklbak afval scheiden DeProjectinrichtingexpert

Met De Afvalbak kies je voor duurzaam design

Contact DeProjectinrichtingexpert

Interesse in De Afvalbak?

We vertellen je graag meer over het assortiment van De Afvalbak. Je kunt hem ook zelf bekijken op ons kantoor in Apeldoorn, we gebruiken hem uiteraard ook.

Stel je vraag telefonisch via (055) 540 1004 of vul onderstaand formulier in, dan spreken we elkaar snel.

  Controle-vraag om te checken of u geen robot bent.  Wat onze klanten zeggen

  Heerlijk die zit-sta bureaus. N&N Partners heeft meegedacht in het opfrissen en moderniseren van ons kantoor. Nieuw meubilair en een frisse...

  N&N Partners heeft ons uitstekend geholpen met het inrichten van het kantoor aan huis, van advies tot levering en nazorg.

  N&N Partners heeft ons geholpen met de inrichting van de nieuwbouw. Een ervaren betrokken partij die je goed kunt benaderen voor vragen ...

   

  > Meer klantbeoordelingen