Zadelkruk-DeProjectinrichtingexpert

Herken je dit?

“Aan het einde van de werkdag heb ik geen energie meer”

“Ik vaak heb last van mijn schouders”

“Mijn nek doet pijn”

“Ik merk regelmatig dat mijn rug vast zit”

Dynamisch werken doe je op een zadelkruk.

Wil je ‘zittend-staan’ of ‘staand-zitten’?

Het is even een doordenkertje. Maar met de zadelkruk kun je op een prettige manier dynamisch werken. Zo kun je zittend staan achter een in hoogte verstelbaar bureau of achter een hoge balie. En je werkt staand zittend wanneer je op een zadelkruk werkt aan een normaal bureau. In beiden gevallen zorgt de zadelkruk voor de juiste ergonomische werkhouding.

DeProjectinrichtingexpert biedt een divers assortiment zadelkrukken mét of zonder lendensteun. We adviseren je graag over de zadelkruk die het beste bij jou past.

zadelkruk-Jumper-Office-DeProjectinrichtingexpert

Zadelzitten zorgt voor een gezonde en dynamische werkhouding

 • Mobieler

  Je bent mobieler op een zadelkruk. Zittend op je zadel met je benen in een lichte spreidstand kun je gemakkelijk heen en weer rollen om bijvoorbeeld even iets te pakken.  

 • Gezonde verticale positie

  Voorkomt rugklachten door de ‘open heuphoek’ van ca.135°. Met deze neutrale houding belast je je  spieren en wervelkolom het minst omdat je ruggenwervels, je nek en je hoofd vanzelf in een gezonde verticale positie komen te staan.

 • Meer energie!

  Dynamisch werken maakt je productiever en houdt je gezond en fit. Zo heb je dus meer energie over aan het einde van je werkdag!

zadelkruk-apeldoorn

Welke zadelkruk past bij jou?

Extra ondersteuning

Je kunt kiezen voor een zadelkruk met extra ondersteuning. Door een uitvoering te gebruiken met een lendensteun en armleuningen heb je extra ondersteuning bij een actieve werkhouding. Veel mensen vinden dit prettig werken op kantoor.
De zadelkrukken zijn leverbaar in twee verschillende zitvormen. Een smallere zit van 34cm, de Amazon en er is een variant met een bredere zit van 44 cm, de Jumper.

Dynamisch zitten

Er zijn twee opties voor het instellen van de kanteling van de zitting. Dit kan handmatig of door middel van de Balance 360° Dynamic Motion mechaniek waarbij het instellen naar jouw persoonlijk voorkeur slechts één keer nodig is.

De juiste hoogte

Het is van belang dat je zorgt dat je met je voeten plat op de grond zit als je op een zadelkruk zit. Je houding is dan het meest neutraal en ontspannen en je heuphoek is dan optimaal.

Welke zadelkruk kies jij?

Zadelkruk Jumper Office
Zadelkruk Jumper Office
Amazone Balance Office
Amazone Balance Office
Amazone met lendensteun Office
Amazone met lendensteun Office
Jumper Balance met lendensteun Office
Jumper Balance met lendensteun Office

Stel je eigen zadelkruk samen

Hoe het werkt:

Je kunt je eigen zadelkruk samenstellen. Je hebt o.a. de keuze uit:

 • Verschillende materialen en kleuren voor de bekleding
 • Handmatige instellen van zithoek of Balance instelbaar
 • Aluminium onderstel in verschillen kleuren
 • Harde of zachte wielen
 • Voetenring of voetbediening
 • Verschillende hoogtes
zadelkruk-DeProjectinrichtingexpert
zadelkruk zelf samenstellen

Stel je vragen over de zadelkruk aan Anouk!

Contact DeProjectinrichtingexpert

“Door de hoge zit heb je de gezonde houding van het staan, terwijl je tegelijkertijd ook net zo stabiel en comfortabel zit als op een bureaustoel.”

Is een zadelkruk iets voor jou?

We vertellen je graag meer over het assortiment zadelkrukken. Stel je vraag telefonisch via (055) 540 1004 of vul onderstaand formulier in, dan spreken we elkaar snel.

  Controle-vraag om te checken of u geen robot bent.  Wat onze klanten zeggen

  Heerlijk die zit-sta bureaus. N&N Partners heeft meegedacht in het opfrissen en moderniseren van ons kantoor. Nieuw meubilair en een frisse...

  N&N Partners heeft ons uitstekend geholpen met het inrichten van het kantoor aan huis, van advies tot levering en nazorg.

  N&N Partners heeft ons geholpen met de inrichting van de nieuwbouw. Een ervaren betrokken partij die je goed kunt benaderen voor vragen ...

   

  > Meer klantbeoordelingen